Logo Universiteit Utrecht

Inspraak FSW

OC-kamer (PSY)

Hoi! Ik ben Hanna (19) 2e jaars psychologiestudent en lid van de opleidingscommissie 20/21 waar ik verantwoordelijk ben voor de promotie. In mijn vrije tijd luister ik veel podcasts en doe ik graag vrijwilligerswerk. Ik heb er zin in om mij voor jullie belangen in te zetten en psychologie studeren in deze tijd zou fijn mogelijk te maken!

 

Hoi! Ik ben Natalia, 19 jaar en 3e jaars psychologie student. Dit jaar ben ik de vice-voorzitter van de OC Kamer Psychologie en daarnaast afgevaardigde voor de OC UGS, een soort OC Kamer van de hele Faculteit Sociale Wetenschappen. Naast studeren en nu de OC houd ik me bezig met van alles, zo zing ik bij het USKO (een studentenkoor en orkest), sport en wandel ik heel graag en werk als bijlesdocent. Ik heb heel veel zin om me dit jaar in te zetten voor een zo goed mogelijke opleiding, wat zeker ook onder deze omstandigheden extra belangrijk is naar mijn mening.

 

Hoi! Ik ben Marijn, 23 jaar oud en een derdejaars Psychologie student. Ook ik ben dit jaar onderdeel van de OC kamer van Psychologie en ik ben secretaris. Naast uni en de OC kamer werk ik bij het UMC. Ik geniet ook van mijn vrije dagen met mijn hond en paard. Dit jaar zal uiteraard anders lopen dan dat we allemaal hadden gehoopt/gedacht, maar wij als OC kamer zullen ons best doen om dit een geslaagd jaar te maken!

 

Hoi! Ik ben Bregje, 22 jaar oud en derdejaars Psychologie student. Dit jaar ben ik voorzitter van de OC kamer van Psychologie. In mijn vrije tijd werk ik bij The Basket Utrecht, maak ik af en toe muziek en probeer ik verschillende speciaal biertjes uit. Ik heb er heel veel zin in om me dit jaar voor jullie in te zetten, zodat jullie ondanks deze bizarre omstandigheden nog steeds een fijne studie ervaring hebben!