Inspraak FSW

Faculteitsraad

Wie zijn wij?
Wij vormen samen met 7 docenten de Faculteitsraad Sociale Wetenschappen. Als studentgeleding hebben wij onze roots in verschillende opleidingen liggen, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat de verschillende opleidingen van de faculteit vertegenwoordigd worden in de Faculteitsraad.

Wat doen wij?
Ongeveer eens per maand komen we samen met het Faculteitsbestuur om zaken te bespreken die de faculteit aangaan. De zaken die we tijdens deze vergaderingen bespreken zijn heel uiteenlopend. Zo kunnen wij advies geven over aanpassingen in de OER of kunnen wij instemmen met de hoofdlijnen van de begroting van de faculteit. Maar dat is niet alles wat de Faculteitsraad doet. Als studentgeleding zijn wij ook betrokken bij de verschillende opleidingen van de faculteit. We werken nauw samen met de OC kamers en MT’ers van deze opleidingen om zo goed op de hoogte te blijven van wat er speelt op deze opleidingen en deze te kunnen verbeteren. Verder hebben we als studentgeleding onze jaarthema’s waarbij wij onze eigen projecten kunnen opzetten en verwezenlijken.

Heb je vragen of opmerkingen voor ons vooral op dit emailadres: sw-faculteitsraadstudenten@uu.nl!

Hi!

Mijn naam is Ming en dit jaar maak ik deel uit van de faculteitsraad, waar ik de rol van voorzitter op me zal nemen. Ik studeer psychologie en in mijn vrije tijd geniet ik van afspreken met vrienden, sporten (hardlopen, squash & hockey), en het beluisteren van podcast en audioboeken.

Hee allemaal, ik ben Mel en ik zal dit jaar de functie Intern Voorzitter bekleden binnen de Faculteitsraad. Iets over mij, ik studeer alweer 4 jaar Psychologie en ben vooral geïnteresseerd in de Neuropsychologie en Criminologie. Daarnaast ben ik actief lid bij U.P.V. Alcmaeon, waar ik afgelopen jaar ook in het bestuur heb gezeten als Secretaris. Schroom vooral niet om contact met me op te nemen en wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen!

Hoi allemaal!

Mijn naam is Britt, ik ben 21 jaar en zit in mijn vierde jaar Culturele Antropologie. Na bestuur te hebben gedaan bij studievereniging Djembé ga ik me dit jaar inzetten voor de Faculteitsraad van de faculteit Sociale Wetenschappen. Ik sluit dit jaar aan bij de OV’s van CA en ISW en bij de BoS. Verder hou ik me bezig met studieverenigingen, duurzaamheid en welzijn. Ik ben vaak te vinden in het Sjoerd Groenman- en Langeveld gebouw, dus spreek me vooral een keer aan voor vragen, opmerkingen of om te kletsen!

Liefs, Britt

Hi! Ik ben Rik en aankomend jaar ben ik actief in de OC kamer van antropologie. Daarnaast zit ik ook in de faculteitsraad van sociale wetenschappen. Aankomend jaar ben ik tweedejaars antropologiestudent en vierdejaars LAS’er (Liberal Arts& Sciences) met momenteel nog maar 20 jaar op de teller. Vorig jaar zat ik in de jaarvertegenwoordiging en merkte ik, wellicht tegen de verwachting in, dat men “achter de schermen” echt openstaat voor onderbouwde kritiek. Dit motiveerde me om komend jaar intensiever bezig te zijn met de Inspraak. Op facultair niveau houd ik me vooral bezig met studentenwelzijn. Binnen de OC wil ik voor dit thema meer oog hebben. Hoewel studenten van de Inspraak doorgaans tal van ideeën hebben, zitten we er namens iedereen. Spreek mij of één van de andere leden van de OC kamer dus vooral aan als je een kritische of positieve noot hebt over het onderwijs. Dan drinken we samen een kop (gratis) koffie!

Hoi! Ik ben Ylana en ik ben dit jaar de contactpersoon vanuit de faculteitsraad voor pedagogische wetenschappen. Binnen de FR zal ik de functie als PR-coordinator vervullen. Ik houd me als FR-lid vooral bezig met dingen die van toepassing zijn voor de gehele faculteit sociale Wetenschappen en als contactpersoon ben ik verantwoordelijk voor de korte lijntjes tussen de inspraak van pw en de FR.
Heb je ideeën voor onze faculteit of ben je ergens ontevreden over? Stuur me vooral een mailtje! sw-faculteitsraadstudenten@uu.nl of y.optekamp@students.uu.nl Ook kun je ons volgen op insta: @faculteitsraadfsw (faculteitsraad) en @ockamerpw (Inspraak PW).

… 

Hoi! Ik ben Lynn en ben dit jaar de contactpersoon vanuit de faculteitsraad voor de ALPO en onderwijswetenschappen. Binnen de Faculteitsraad houd ik me vooral bezig met dingen die van toepassing zijn voor de gehele faculteit sociale wetenschappen en zullen we dit jaar met verschillende jaarthema’s weer aan de slag gaan.

Heb je ideeën voor onze faculteit of ben je ergens ontevreden over? Stuur dan vooral een mailtje naar sw-faculteitsraadstudenten@uu.nl of  voel je vrij om me aan te spreken in de wandelgangen!

Neem vooral ook een kijkje op insta bij: @faculteitsraadfsw en @oww_uu