Student-lid Management Team SOC

Hoi!

Mijn naam is Eline Wessels en ik zit momenteel in het vierde jaar van de bachelor sociologie. Ik heb eerder al een kijkje mogen nemen in de Inspraak via Usocia door de functie van Contactpersoon Inspraak (CpI) te vervullen en komend jaar mag ik mij opnieuw bemoeien met allerlei onderwijs gerelateerde zaken, echter nu door mij in te zetten in het Management Team Sociologie als student-lid. In deze functie denk ik mee over het beleid en de inrichting van de opleiding sociologie. Hierbij probeer ik zoveel mogelijk de stem van de student te vertegenwoordigen, ben ik verantwoordelijk voor het studentmentoraat en organiseer ik komend jaar de Plug and Play (kom vooral langs!). Daarnaast neem ik plaats in diverse vergaderingen en werk ik nauw samen met de OC en andere Insprakers van de FSW. Ik ben altijd in voor een kopje thee mocht je een vraag of opmerking hebben, dus schroom niet om me aan te spreken!

Groetjes,
Eline