Student-lid Management Team SOC

Hoi, ik ben Anneloes en op dit moment vierdejaars van de bachelor Sociologie. In mijn vierde jaar heb ik besloten om naast mijn minor Gender Studies nog een tweede minor te doen in European Law and Governance. Dit is nu mijn derde jaar binnen de Inspraak, maar ik doe het nog altijd met heel veel plezier! Als MT-lid van Sociologie hoop ik dit jaar vooral me te kunnen richten op het zoveel mogelijk faciliteren van het thuisonderwijs, en me in te zetten voor voorzieningen voor studenten die hier moeite mee ervaren. Ook hoop ik te zorgen dat voor zowel eerstejaars als ouderejaars er genoeg binding tussen de opleiding en de studenten blijft. Als quarantaine hobby’s ben ik bezig gegaan met heel enthousiast alle recepten van Yottam Ottolenghi uitproberen en rolschaatsen, dus als je van koken houdt, even erop uit wilt, een klacht of juist een idee hebt voor de opleiding Sociologie, neem even contact met me op!