Logo Universiteit Utrecht

Inspraak FSW

OC-kamer SOC

Beste lezer,
Welkom op de voorstelpagina van de OpleidingsCommissie Kamer van de bachelor Sociologie. Dit collegejaar gaan wij ons als OC inzetten voor het de kwaliteit en verbetering van het onderwijs. Om dit zo goed mogelijk te kunnen doen willen we graag gebruik maken van feedback die we van de studenten verzamelen. We proberen ons dit jaar specifiek te richten op thema’s als studentmotivatie, internationalisering en digitalisering.
Heb je dus een klacht, een vraag, of een suggestie over een van de vakken of een idee over de thema’s waar wij ons over buigen, aarzel vooral niet om een van ons aan te spreken. In dat geval is het is natuurlijk wel zo handig om dan te weten wie we zijn. Bij dezen dus  van links naar rechts: Karlijn, Aleid & Suzanne.
Bij deze missie kan de OC Kamer alle hulp gebruiken. Voel jij je geroepen om je ook in te zetten voor dit nobele doel? Voor feedback, reacties, kritiek, opmerkingen, aanmerkingen en suggesties kun je ons via de email of facebook bereiken. (oc.soc@uu.nl en www.facebook.com/inspraaksociologie). Uiteraard mag je ons ook altijd aanspreken in de wandelgangen.
Karlijn, Aleid & Suzanne