Logo Universiteit Utrecht

Inspraak FSW

OC-kamer SOC

Beste lezer,

Welkom op de voorstel-pagina van de OpleidingsCommissie Kamer van de bachelor sociologie! Of je net met je studie begint of al verder bent, het onderwijs zal net even anders zijn dan andere jaren door de corona maatregelen. Normaliter lopen wij als OC vrolijk door de gangen, klaar om jullie klachten, vragen, suggesties en andere feedback over vakken in ontvangst te nemen.

Als OC houden wij ons namelijk vooral bezig met verzamelen van de meningen van studenten met als einddoel om de kwaliteit van het onderwijs te verbeteren. Daarnaast focussen wij ons ook op specifieke thema’s zoals inclusiviteit en digitalisering, met bijzondere aandacht voor het hybride onderwijs wat zowel online als op locatie wordt gegeven. Binnen het OC hebben we allemaal een andere rol. Onze voorzitter is Jette. Zij houdt zich bezig met het overzicht behouden en de wekelijkse agenda’s voor de vergaderingen. Tijdens deze vergaderingen notuleert de secretaris Maud alles wat er wordt gezegd. Lisa de OC-UGS afgevaardigde die sociologie vertegenwoordigt bij faculteitsbrede vergaderingen. Op de foto kun je zien wie wie is!

Doordat het onderwijs niet (vaak) op locatie zal worden gegeven, zul je onze gezichten vooral zien op onze Instagram en facebook. Tijdens onze missie om het onderwijs te verbeteren, kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Voor feedback, kritiek, opmerkingen, aanmerkingen en suggesties kun je ons altijd bereiken via onze socials @inspraak_soc en facebook.com/inspraaksociologie. Geen social media? Ook geen probleem. Als je toch je ei kwijt wilt over tentamens of onderwijs in het algemeen kan je ook gewoon mailen naar oc.soc@uu.nl.

We hopen dat we fysiek (dan wel digitaal) veel van jullie gaan horen!

Jette, Maud & Lisa.