Student-lid Management Team (PSY)

Hoi!

Ik ben Romy (20) en ik ben dit jaar actief als student-lid voor het onderwijsteam psychologie. Ik ben een tweedejaars psychologie student en een echte vaak fanaat! In mijn vrije tijd luister en lees ik dan ook veel over (voornamelijk sociale) psychologie. Als lid van het onderwijsteam denk ik mee over belangrijke beleidskeuzes omtrent de studie psychologie en de faculteit als geheel. Ik vertegenwoordig mijn medestudenten door relevante onderwerpen aan te dragen en mee te praten over de inrichting van het onderwijs. Dit jaar wil ik mij voornamelijk gaan inzetten voor een beter mentorschap en Tutoraat. Daarnaast hoop ik de feedback die studenten ontvangen van docenten te kunnen verbeteren. Maar natuurlijk zal ik vooral mijn ogen open houden voor wat er leeft onder de rest van de studenten en dit ook meenemen. Dus als je opmerkingen hebt over de opleiding: vragen, klachten, tips/tops of ideeën voor verbeteringen, mail mij vooral! (studentmt.psy@uu.nl)