Logo Universiteit Utrecht

Inspraak FSW

Student-lid Management Team PSY

Hoi!

Ik ben Fabiënne Wachters en ik ben derdejaars psychologiestudent. Dit jaar ben ik het student-lid van het onderwijsteam. Het onderwijsteam maakt de belangrijke beleidskeuzes voor de opleiding op het gebied van de kwaliteit, de inrichting en de invulling van het onderwijs. In mijn rol in dit onderwijsteam probeer ik dit jaar de studenten van de bachelor Psychologie zo goed mogelijk te vertegenwoordigen. Daarnaast kan ik ook zelf onderwerpen aankaarten die misschien niet standaard op de agenda zouden staan, maar die voor studenten wel belangrijk zijn.

Als student-lid van het onderwijsteam heb ik wekelijks contact met de bachelordirecteur, de onderwijsmanager en de coördinatoren van de verschillende studiepaden. Ik vind het belangrijk om zo dicht mogelijk bij de student te blijven, daarom heb ik veel contact met studenten over punten die voor hen belangrijk zijn wat betreft het onderwijs van de opleiding. Daarnaast heb ik veel contact met de leden van de Opleidingscommissie Kamer (OC Kamer) en met andere studentleden van de Inspraak. Samen met hen vergader ik veel over zaken die studenten belangrijk vinden en de inbreng die wij krijgen van studenten.

Door het jaar heen zal ik verschillende punten oppakken wat betreft ontwikkeling op onderwijsgebied, dus als je vragen, klachten, op- of aanmerkingen of tips hebt, spreek de OC Kamer of mij dan vooral even aan of stuur een mailtje naar f.m.wachters@uu.nl en dan ga ik ermee aan de slag!

Groetjes,
Fabiënne