Logo Universiteit Utrecht

Inspraak FSW

Afgevaardigde faculteitsraad (OWW)

Hey! Ik ben Eline Pothoven, 21 jaar en zit in mijn vierde jaar van de bachelor Onderwijswetenschappen. Dit collegejaar ben ik voorzitter extern van de studentgeleding van de Faculteitsraad van onze mooie faculteit. Én daarnaast contactpersoon voor de opleidingen OWW en ALPO vanuit de FR.

Wat leuk dat je op deze pagina terecht bent gekomen. Dan vraag je je vast af wat ik dan eigenlijk doe dit jaar. Dit jaar is het mijn taak om de stem van de student te laten horen, samen met 6 andere toppers binnen de faculteitsraad, wanneer er (beleids)keuzes gemaakt worden op facultair niveau. Naast de studentgeleding is er ook een personeelsgeleding, wij samen vormen de gehele faculteitsraad. Eens in de vier weken hebben we een raadsvergadering met het faculteitsbestuur waarin we kwesties bespreken op het gebied van onderwijs, onderzoek en andere actuele thema’s zoals de facultaire begroting en het OER.

Gedurende het jaar ben ik ook bezig met zogenoemde jaarthema’s. Voor mij zijn dit dit jaar (h)erkenning van de medezeggenschap en arbeidsmarktoriëntatie & tutoraat.

Dus heb jij vragen, opmerkingen, tips, tops, klachten of complimenten over zaken (binnen je opleiding) die ik facultair moet aankaarten? Laat het mij vooral weten! Je mag me aanspreken als je me ziet rondlopen, maar je mag me ook altijd een mailtje sturen (sw.faculteitsraadstudenten@uu.nl of via e.f.pothoven@uu.nl).