Logo Universiteit Utrecht

Inspraak FSW

Student-lid Management Team CA

Hallo allemaal!

Mijn naam is Amber van Veen, ik ben 21 jaar en tweedejaars Culturele antropologie student. Dit jaar zal ik naast mijn studie ook als studentlid plaatsnemen in het managementteam van mijn studie. Hierbinnen is het mijn taak om de stem van mijn medestudenten te vertegenwoordigen. Het management team bestaat uit de opleidingsdirecteuren, beleidsmedewerkers én dus een student. Samen beslissen zij over het beleid en de inrichting van de opleiding.

Komend jaar zal ik mij dus veel bezig gaan houden met de belangen van Culturele Antropologie studenten. Naast de vergaderingen met het management team zal ik me ook richten op een aantal jaarthema’s. Dat zijn onderwerpen waaraan ik dit jaar extra aandacht geef met als doel het verbeteren van de opleiding. Mijn jaarthema’s dit jaar zijn digitalisering en de profilering van de opleiding. Daarnaast houd ik me ook bezig met het coördineren van het student-mentoraat. Genoeg te doen dus!

Als je vragen, ideeën of opmerkingen hebt laat het dan vooral weten. Alle hulp is welkom! Je kunt me een mailtje sturen (a.m.vanveen@uu.nl) of me natuurlijk aanspreken op de gang of in het hok.