Logo Universiteit Utrecht

Inspraak FSW

Student-lid Coördinatie Team (ALPO)

Hoi! Ik ben Melanie Rozengarden en zit in mijn derde jaar van de ALPO. Dit studiejaar ben ik student-lid van het Coördinatie Team (CT) van de ALPO. Hierin mag ik samen met de docenten van het Coördinatie Team meedenken over beslissingen met betrekking tot de opleiding. Ons doel hierbij is het verbeteren van de opleiding. Ik zal dit jaar hierbij de stem van de studenten vertegenwoordigen. Om dit zo goed mogelijk te kunnen doen heb ik ook veel contact met de OC-leden. En kan ik de inbreng van jullie (de studenten) goed gebruiken om onderwerpen die spelen bij de studenten onder de aandacht te brengen. Ik wil mij vooral bezig houden met de community vorming onder studenten tijdens het thuiswerken en met de invulling van de onderzoeksdag op stage in het derde jaar.

Daarnaast zal ik mij dit jaar bezig houden met de promotie van de ALPO en de daarbij behorende PromoCie gaan begeleiden. Als laatste zal ik ook het mentoraat van de opleiding gaan begeleiden.

Dus als je vragen, opmerkingen of tips hebt stuur dan vooral een mailtje naar mij studentct.alpo@uu.nl of spreek me aan als je me ziet!

Ik heb er super veel zin in om me dit jaar voor de opleiding te gaan inzetten!

Groetjes,

Melanie