Logo Universiteit Utrecht

Inspraak FSW

Student-lid Coördinatie Team (ALPO)

Hoi hoi, wij zijn Lynn en Lobke en dit collegejaar gaan wij samen het studentlid coördinatieteam (CT) voor de ALPO doen. We hebben beide een deel van de taken op ons genomen, Lobke houdt zich vooral bezig met de inspraak en Lynn heeft de promotie en het mentoraat op zich genomen. Omdat dit het eerste jaar is dat deze taak samen wordt gedaan, zien wij het als een super leuke uitdaging om alles goed te laten verlopen.

Voor contact met ons is er de CT- mail (studentct.alpo@uu.nl), die lezen we allebei. Hier kun je terecht met al je vragen over de opleiding, het mentoraat en nog veel meer. Suggesties vinden wij altijd fijn en horen we graag.

Ik ben Lobke, 19 jaar en derdejaars ALPO. Dit is mijn eerste jaar bij de inspraak en ik hoop dat ik met mijn ervaringen op de opleiding nu suggesties kan doen voor verbeteringen om de opleiding nog leuker, beter en soepeler de laten verlopen voor studenten. In mijn vrije tijd ga ik graag naar de sportschool, op avontuur in nieuwe steden of zit ik met thee en een boek op de bank.

Ik ben Lynn, 20 jaar oud en begin nu aan mijn derde jaar van de ALPO. Afgelopen jaar heb ik de PromoCie ALPO gedaan en heb heel veel zin om dit jaar de PromoCie te begeleiden en alles rondom het mentoraat te gaan regelen. Ik denk dat ik samen met Lobke er een heel leuk jaar binnen de Inspraak van ga maken!