Logo Universiteit Utrecht

Inspraak FSW

Assessor

Hoi allemaal, ik ben Melissa en dit jaar vervul ik de rol van Assessor binnen FSW. Ik zit in mijn laatste jaar van psychologie en sommigen van jullie kennen me misschien wel van de wandelgangen: overal waar ik ben, gaat mijn hulphondje met mij mee šŸ˜Š.

Als Assessor ben ik voor tal van zaken verantwoordelijk. Ik ben lid van het faculteitsbestuur (FB) en daarmee ben ik automatisch een schakel tussen de studenten, de studieverenigingen en de medezeggenschap. Binnen het FB geef ik gevraagd en ongevraagd mijn mening over allerlei zaken die de faculteit aangaan. Ik probeer in mijn functie echt de verbinding te maken tussen de studenten en de faculteit en deĀ  belangen van beide zo goed mogelijk te behartigen. Ik vind het daarom fijn om korte lijntjes te houden met bijvoorbeeld de studieverenigingen, zodat ik goed weet wat er onder de studenten van de verschillende opleidingen leeft!

Het komende jaar zal ik me bezighouden met het organiseren van de Together We (re)Search Conference, de Onderwijsparade en ik zal plaatsnemen in het Studentenpanel Studentmobiliteit, wat een samenwerkingĀ  is tussen Eindhoven University of Technology, Universiteit Utrecht, Universitair Medisch Centrum Utrecht en Wageningen University & Research.

Mocht je zaken hebben waarvan je vindt dat het FB die moet weten, laat het me dan vooral weten! Je kunt me mailen op: assessor.fsw@uu.nl!