Logo Universiteit Utrecht

Inspraak FSW

Assessor

Hoi, welkom op de assessor pagina!

Ik ben Anneloes Krul (zij/haar en dit jaar Assessor van de Faculteit Sociale Wetenschappen. De assessor neemt namens de studenten van FSW plaats in het faculteitsbestuur en is daardoor een belangrijke brug tussen de bestuurders en studenten. Als assessor is het belangrijk om overal je oor te luister te leggen, zodat je goed weet wat er bij de verschillende opleidingen en Inspraak organen speelt.

Ik wil graag zorgen dat het faculteitsbestuur ten alle tijden op de hoogte is van de wensen van studenten, zodat ze dit mee kunnen nemen in hun besluiten en beleidsvoering. Daarnaast hoop ik aan medestudenten uit te kunnen leggen waarom bepaalde besluiten worden genomen.

Daarnaast ben ik gek op muziek, festivals en koffie. Als ik niet druk ben met studeren (sociologie) of mijn functie als assessor, kun je me in de keuken vinden, druk bezig met broodbakken, of buiten – falend op rolschaatsen.

Is er iets wat het FB moet weten, of lijkt het je leuk om eens te praten over de functie van asssessor, neem vooral even contact op! Je kunt me altijd bereiken via : g_fswsta04@uu.nl