Inspraak FSW

OC-kamer PED

Belangrijk: voor de OC-kamer pedagogiek staat nog een functie open!

Hoi!

Ik ben Vera, 22 jaar en derdejaars student. Dit jaar vorm ik samen met Anouk de Opleidingscommissie. Een van onze taken is het evalueren van vakken met zowel docenten als studenten. Daarnaast gaan wij aan de slag om de kwaliteit van het onderwijs te waarborgen en te verbeteren. Dit kunnen wij natuurlijk niet zonder de tips en tops van onze medestudenten. Ik kijk er erg naar uit om samen met mijn medestudenten, docenten en mede-OC-kamerleden in gesprek te gaan over wat wij voor onze opleiding kunnen betekenen. Dus stuur vooral zoveel mailtjes als je wilt of kom een praatje maken 😉.

Voor al jullie vragen, tips en opmerkingen kunnen jullie kunnen jullie mailen naar het mailadres: oc.ped@uu.nl of een berichtje via Instagram (@ockamerpw).

Hii allemaal!
Ik ben Anouk, 20 jaar oud en ben derdejaars student pedagogische wetenschappen. Daarnaast ben ik een enorme muziek fan en boekenwurm.
Dit jaar maken Vera en ik samen deel uit van de OpleidingsCommissie Kamer. Wat is nou precies onze taak? Wij gaan ervoor zorgen dat de kwaliteit van het onderwijs in de gaten wordt gehouden en wordt verbeterd. Maar dit kunnen wij niet zonder jullie hulp! Heb je klachten over een cursus of een verbeterpunt? Laat dit dan aan ons weten, zodat er iets mee kan worden gedaan.
Wil je ons nou bereiken vanwege een van de bovenste redenen of om simpelweg het nieuwste album van Taylor Swift te bespreken, mail ons dan vooral naar: oc.ped@uu.nl of stuur ons een berichtje via Instagram (@ockamerpw).