Inspraak FSW

OC-kamer ISW

Hi! Ik ben Isabelle. Ik ben tweedejaarsstudent ISW en zit dit jaar in de OC-kamer. Hier zal ik vooral in gesprek gaan met studenten en docenten over hoe bepaalde vakken zijn verlopen om ervoor te zorgen dat ze zo veel mogelijk verbeterd kunnen worden. In mijn vrije tijd speel ik graag videogames, lees ik boeken ga ik sporten. Ook ben ik af en toe te vinden bij Versatile activiteiten. Ik hoop dit schooljaar veel van jullie te horen zodat we hard kunnen werken om de opleiding te verbeteren! Je kan ons mailen op oc.isw@uu.nl !

Hey! Ik ben Sten, ook tweedejaars ISW en zit in de OC-kamer dit jaar. Ik ga hiervoor veel met studenten praten over de vakken en probeer kleine aanpassingen te maken op jullie feedback om hierover met docenten in gesprek te gaan. Schroom dus niet om ons te contacteren. Als ik niet bezig ben met studeren ga ik graag boulderen/atletieken, ga ik graag uit en bezoek ik veel versa activiteiten. Ik hoop jullie een keer te spreken en dat we met jullie feedback de studie kunnen verbeteren!

Hoi! Ik ben Tycho, ik zit in het derde jaar van de studie ISW en ik maak dit jaar deel uit van de OC-kamer. Ik woon met veel plezier in Utrecht en ben hier vaak te vinden met vrienden. Verder handbal ik wekelijks en ik ben groot fan van karaoke zingen. Ik heb het afgelopen jaar ook al gedaan en heb veel zin om me dit jaar weer in te gaan zetten om de kwaliteit van het onderwijs te verbeteren! Ik ben vooral benieuwd naar de ervaringen en feedback van de studenten zelf en zal dit gebruiken om verbeteringen aan te kaarten. Ik heb er zin in!