Inspraak FSW

OC-kamer CA

Hee allemaal!

Ik ben Vera en ik ben op het moment 3e jaars antropologiestudent.
Ik volg veelal vakken die te maken hebben met religie en ben dan ook regelmatig bij andere studies te vinden, al kom ik altijd weer terug bij antropologie.
Ik vind het mooi hoe wij als antropologen open staan voor andere leefwijzen en ideeën en hier niet over oordelen. Tegelijkertijd is reflectie erg belangrijk binnen het antropologische vakgebied. Binnen de studie is het dus belangrijk om vragen te blijven stellen en scherp te blijven.
Wanneer je over een vak feedback, meningen of vragen hebt kan je me altijd mailen (0c.ca@uu.nl) of appen. Natuurlijk ook wanneer je ergens verandering in wilt zien of gewoon wilt sparren kan je de oc-kamer altijd berichten, daar is het voor!

Hoi! Mijn naam is Marrit. Samen met Vera ben ik student-lid van de OC-kamer van de opleiding Culturele Antropologie. Dit jaar ben ik bezig met mijn derde jaar van de bachelor en volg ik de minor journalistiek aan de Vrij Universiteit Amsterdam. Daardoor ben ik zowel in Amsterdam en Utrecht te vinden de komende tijd. Ik vind het interessant om mij in veel verschillende vakgebieden te verdiepen. Daarom lijkt het mij leuk om aan de slag te gaan al OC-lid.

Een belangrijk punt voor mij is dat studenten hun mening kunnen geven over de studie in het algemeen en de vakken. Dit om ervoor te zorgen dat de opleiding blijft aansluiten bij de wensen van de studenten. Het is altijd mogelijk om met mij op te nemen als je vragen, opmerkingen of suggesties hebt. Wij zijn te bereiken op het emailadres van de opleidingscommissie (oc.ca@uu.nl).