Inspraak FSW

OC kamer (ALPO)

Hee,

Wij zijn Anne, Siska en Lotte en wij zijn dit jaar de opleidingscommissie van de ALPO. Wij zitten dan wel in het tweede jaar van onze studie, maar wij zetten ons dit jaar in voor de gehele ALPO: zowel voor de kwaliteit van het onderwijs als hoe jij de opleiding ervaart. Dit doen we door ons te verdiepen in een aantal thema’s, zoals de mentale gezondheid van studenten, en door met jullie panelgesprekken te voeren om cursussen te evalueren. Iedereen is hier welkom, dus kom zeker een keer langs om je mening te geven over een vak of gewoon voor de gratis koffie/thee en koekjes! 😉 Ook als je een vraag of verbeterpunt hebt, kun je contact met ons opnemen. Daarnaast is positieve feedback natuurlijk altijd welkom!

Wil jij iets kwijt over de opleiding? Mail ons op oc.alpo@uu.nl

Stuur een berichtje via Instagram @alpo_utrecht

Of spreek ons aan, dat mag natuurlijk altijd en vinden wij alleen maar fijn.

Jullie input is erg waardevol, dus twijfel niet als je iets kwijt wilt. Zo kunnen wij de opleiding blijven verbeteren!

Groetjes,

De OC-kamer ALPO

Anne

Ik ben Anne en ik ben 19 jaar. In mijn vrije tijd doe ik aan wedstrijddansen, geef ik dansles aan kinderen en werk ik in de horeca. Naast dansen vind ik het leuk om te tekenen en af en toe te lezen in een boek. Kom zeker een keer naar me toe om gezellig te kletsen op de Uithof!

Siska

Ik ben Siska en ik ben 21 jaar. Ik hou niet van stilzitten en ik dans dan ook waar en wanneer het maar kan (zo sta ik inmiddels ook bekend bij m’n schoonmoeder haha). Als ik niet zelf dans of dansles geef, speel ik graag spelletjes, lees ik boeken of ben ik met vriendinnen in de keuken te vinden.

Ook hou ik ervan om over van alles en nog wat te kletsen, dus spreek me zeker eens aan om een praatje te maken als je me tegenkomt!

Lotte

Ik ben Lotte en ik ben 20 jaar. Ik hou van dansen en muziek luisteren. Verder houd ik heel erg van katten, planten en tweedehands kleding shoppen. Inmiddels heb ik al bijna twintig planten in mijn studentenkamer staan, oeps.

Dan nog even over mijn functie. Ik ben dit jaar zowel bij de Universiteit als bij de Hogeschool in dienst. Bij mij kan je dus ook terecht over zaken die direct betrekking hebben op de Hogeschool kant van de ALPO.

Ik vind het alleen maar gezellig om nieuwe mensen te leren kennen, dus spreek me vooral aan!