Logo Universiteit Utrecht

Inspraak FSW

Vacatures

Assessor

Positie: Studentlid faculteitsbestuur FSW 

Aantal posities: 1 

Uren per week: 0,6 fte (24 per week) 

De Assessor is het studentlid van het faculteitsbestuur (FB). Zo vorm je de schakel tussen het FB en de studenten. Je vertegenwoordigt zo alle studenten van de faculteit in het bestuur. Het is daarom belangrijk dat je op de hoogte blijft van alles wat er leeft onder de studenten. Dit doe je door vergaderingen bij te wonen en goed contact te houden met de Insprakers. Bij dit laatste word je geholpen door de Medezeggenschap Coördinatoren (MeCo’s). Verder zorg je er niet alleen voor dat je zichtbaar bent voor de Insprakers, maar ook voor medewerkers en studieverenigingen. Vanuit jouw positie kun je meepraten op het hoogste niveau binnen de faculteit.  Daarvoor is het van belang dat je op weet wat de laatste ontwikkelingen op onderwijsgebied zijn en je probeert deze te relateren aan de gevolgen voor de studenten. 

 

Wat verwachten wij? 

  • Een tijdsinspanning van gemiddeld 0,6 fte (24 uur per week).
  • Je kunt jouw standpunten op een formele en weloverwogen manier overbrengen. 
  • Je hebt affiniteit met onderwijs en onderzoek. 
  • Je vindt het leuk om een positie met veel verantwoordelijkheid te hebben. 
  • Je bent in staat zelfstandig te werken en een netwerk te onderhouden. 
  • Je vindt het leuk om de trekkende kracht van projecten en activiteiten te zijn. 
  • Je schrikt niet van veel leeswerk. 

 

Wat bieden wij? 

Wij bieden een omgeving waarin je de structuren van het onderwijs leert kennen. Je leert meedenken en meepraten op het hoogste niveau van de faculteit. Tijdens je functie krijg je de kans om een uitgebreid netwerk op te bouwen binnen de Universiteit Utrecht, maar je leert ook veel contacten daarbuiten kennen. Verder krijg je de kans om trainingen te volgen, waarbij je leert hoe je jouw taak als assessor nog beter kunt vervullen. Je krijgt de gelegenheid om gedurende het collegejaar tal van eigen projecten op te zetten, waarin je jouw visie over goed onderwijs kan vormgeven. Tegenover je werkzaamheden binnen de medezeggenschap krijg je een beurs ter compensatie van de 24 uur die je per week maakt. Deze beurs wordt jaarlijkse gecorrigeerd op inflatie en stijgt bijna elk jaar iets. Klik hier voor de meest actuele bedragen. 

Herken jij jezelf in het geschetste profiel en vind je het uitdagend om op een inhoudelijke manier zinvolle praktijkervaring op te doen? Solliciteer dan nu via het sollicitatieformulier. Heb je nog vragen? Mail ons vooral!