Marjam Heshmatikhah

Hoi! Ik ben Marjam (roepnaam Raha, erg ingewikkeld allemaal) en jullie kennen mij misschien al van het Honours College en de reiscommissie van ‘18-’19 en ’19-’20, of van de rij bij de koffieautomaat in de Spar. Ik heb mij kandidaat gesteld voor de Faculteitsraad om mij daarin hard te maken voor zowel laagdrempelige medezeggenschap als diversiteit en inclusie! Het is belangrijk om als student invloed uit te kunnen oefenen op de optimalisering van jouw faculteit: jouw mening is belangrijk en daar moeten naar geluisterd worden! Ook is het belangrijk om verbinding te hebben met alle verschillende culturen en achtergronden in onze faculteit en deze te representeren. Dit kan alleen mogelijk gemaakt worden door middel van een inclusiecultuur binnen onze faculteit waarin iedereen welkom is, een plekje heeft en zich thuis voelt. Met mijn enthousiasme en gevoel voor  rechtvaardigheid zou ik me hier in de Faculteitsraad in ieder geval heel hard voor in gaan zetten en jouw stem laten horen!

Vragen aan Marjam? Mail haar vooral!