Nikki Stekelenburg

Mijn naam is Nikki, 20 jaar oud en ik ben momenteel tweedejaars studente Algemene Sociale Wetenschappen. Dit collegejaar vervul ik de functie van voorzitter binnen het bestuur van Versatile, de studievereniging voor studenten ASW. Per 1 juni zal ik daarnaast toetreden als coördinator studentassistenten van ASW.

Binnen de Faculteitsraad wil ik me hard maken voor een soepele overgang naar de 1,5 meter samenleving voor studenten. Ook zal ik me actief inzetten voor het opnemen van hoorcolleges, voldoende studieplekken en een BYOD-vriendelijke Faculteit. Daarnaast zie ik kansen om de faciliteiten rondom studentenwelzijn te optimaliseren en zichtbaarder te maken, en kan ik met mijn bekende gezicht door mijn bestuursjaar zorgen voor toegankelijke medezeggenschap.

Met mijn kritische blik, communicatieve vaardigheden en passie voor het onderwijs hoop ik aankomend collegejaar de studenten van de Faculteit Sociale Wetenschappen te mogen vertegenwoordigen!

Vragen aan Nikki? Mail haar vooral!