Nadesja Fijn

Hoi allemaal!
Ik ben Nadesja, 23 jaar oud en tweedejaars psychologie student. Naast mijn reguliere studie volg ik het Honours FSW programma, waar ik op dit moment deel uitmaak van de Honours Council (bestuur). Daarnaast ben ik actief lid van de studievereniging Alcmaeon, waar ik het afgelopen jaar een toffe skireis heb neergezet en veel gezellige activiteiten heb bijgewoond. Naast bezigheden als student ben ik werkzaam als turncoach, fitness instructrice en huiswerkbegeleider.
Als (hopelijk) toekomstig lid van de faculteitsraad, wil ik mij graag inzetten voor jullie studentenvoorzieningen, om het studeren voor jullie als student zo makkelijk en fijn mogelijk te maken. Zo wil ik het opnemen van hoorcolleges standaard maken en het beleid rondom BYOD optimaliseren. Daarnaast wil ik mij inzetten voor jullie mentale welzijn als student. Ik wil meer begrip creëren voor studenten met psychische klachten en ervoor zorgen dat er meer bekendheid en bewustzijn komt rondom de beschikbare faciliteiten die helpend kunnen zijn. Ook zit ik vol ideeën om jullie welzijn preventief te beschermen. Ik hoop dat ik mij, met mijn enthousiasme, passie en doorzettingsvermogen, volgend jaar voor jullie in mag gaan zetten binnen de faculteitsraad.
Liefs, Nadesja

Vragen aan Nadesja? Mail haar vooral!