Daan Verkaik

Ik ben Daan Verkaik, 22 jaar oud en heb inmiddels de bachelor Sociologie afgerond. Vorig jaar ben ik werkzaam geweest bij Stuf Universiteitsfonds. Hierbij heb ik een bijdrage geleverd aan vele projecten en studentinitiatieven op de Universiteit. Daarnaast heb ik twee jaar geleden plaatsgenomen in het bestuur van Studievereniging Usocia en ben ik nu al twee jaar onderdeel van de adviesraad van de vereniging.

Binnen de faculteitsraad zou ik me in willen zetten voor een laagdrempelige medezeggenschap waarin studenten zich echt gehoord voelen. Ook vind ik het belangrijk dat er genoeg aandacht wordt besteed aan loopbaanoriëntatie. Ik hoop dat ik met mijn ervaring, enthousiasme en kritische blik een goede toevoeging kan zijn aan de nieuwe faculteitsraad en dat ik op die manier alle studenten kan vertegenwoordigen.

Vragen aan Daan? Mail hem dan vooral!