Anouk Rademaker

Hoi! Ik ben Anouk, 22 jaar oud en vierdejaars studente Algemene Sociale Wetenschappen. Vorig jaar was ik de Commissaris Onderwijs in het bestuur van studievereniging Versatile. Daar heb ik veel geleerd over de Inspraak! en heb ik goed leren samenwerken in een team: handige dingen om mee te nemen naar de Faculteitsraad!

Binnen de faculteitsraad zou ik me willen inzetten voor het uitbreiden van de aandacht voor arbeidsmarktoriëntatie binnen het tutoraat en de zichtbaarheid van de faciliteiten hiervoor. Daarnaast vind ik het belangrijk dat het duurzaamheidsbeleid van de faculteit verder wordt doorgezet en uitgebreid.
Met mijn enthousiasme, ervaring als Commissaris Onderwijs en kritische blik hoop ik de studenten van de faculteit te mogen vertegenwoordigen in de faculteitsraad volgend jaar!

Vragen aan Anouk? Mail haar vooral!