Coördinator Facultaire zaken SGS

Positie: Coördinator Facultaire Zaken Faculteitsvereniging SGS (CFZ)

Aantal posities: 1

Uren per week: 0,6 fte (24 p.w.)

De Coördinator Facultaire Zaken is onderdeel van het SGS bestuur (Faculteitsvereniging van de FSW) en is verantwoordelijk voor inhoudelijke en facultaire evenementen. Je bent mede-organisator van o.a. de CareerNight en de Together we (re)search Conference. Daarnaast ben je ook de voorzitter van de CareerNight. Je houdt je bezig met facultaire thema’s en veranderingen binnen het onderwijs op facultair gebied. Om op de hoogte te blijven van wat er speelt binnen de faculteit ben je aanwezig bij raadsvergaderingen. Je bent de schakel tussen het SGS bestuur en de Inspraak. Naast het deelnemen aan overleggen van de Inspraak ben je ook de vertrouwenspersoon van hen, waardoor je nauw in contact staat met de MeCo’s (Medezeggenschapscoördinatoren) en de CpI’s (Contactpersoon Inspraak) van studieverenigingen.

• Een tijdsinspanning van gemiddeld 0,6 fte (24 uur per week, met pieken in februari en eind april);
  • Je bent bereid om nieuwe vaardigheden te leren;
  • Je hebt een proactieve, assertieve houding;
  • Je bent communicatief;
  • Je kan zelfstandig werken, maar ook in teamverband;
  • Je denkt in oplossingen en bent creatief;
  • Ervaring binnen de medezeggenschap is geen vereiste.

Je bent onderdeel van het SGS bestuur, maar houdt je met andere dingen bezig dan de voorzitter, secretaris, penningmeester en PR-coördinator in je bestuur. Doordat je in nauw contact staat met de Inspraak, krijg je veel interessante en actuele informatie over de faculteit te weten. Je werkt samen met mensen op verschillende niveaus binnen de faculteit, zoals studenten, besturen en ook medewerkers. Je hebt de vrijheid om de functie CFZ vorm te geven en om je eigen keuzes te maken. Je krijgt de kans om je persoonlijke netwerk uit te breiden. Ook kan je je steentje bijdragen aan de transitie van SGS naar een overkoepelende faculteitsvereniging. Je krijgt de mogelijkheid om een commissie bij SGS te coördineren. Ter compensatie krijg je maandelijks een bestuursbeurs voor jouw inzet voor de faculteit. Een bestuursfunctie bij SGS biedt jou kansen om nieuwe vaardigheden te leren, je persoonlijk te ontwikkelen, aan je CV te werken en een jaar te ervaren om nooit te vergeten!

Herken jij jezelf in het geschetste profiel en vind je het uitdagend om op een inhoudelijke manier zinvolle praktijkervaring op te doen? Solliciteer dan vóór zondag 26 april door je CV en motivatiebrief op te sturen naar bestuur@sgsutrecht.nl. Ook voor vragen kun je bij dit e-mailadres terecht.