MT/CT-lid

Positie: Studentlid bestuursorgaan bacheloropleiding (bachelor MT/CT)

Aantal posities: 1 per opleiding

Uren per week: 0,21 fte (8 p.w.)

Als student-lid van het Management Team/ Coördinatie Team (MT/CT) neem je plaats in het bestuursorgaan van je opleiding. Je praat mee over het beleid en de inrichting hiervan en spreekt namens alle studenten van je opleiding. Om op de hoogte te blijven van wat er speelt onder de studenten is het belangrijk dat je goed contact onderhoud met de studentleden van de OC-kamer. Hoewel je dus als enige plaatsneemt in dit orgaan, zijn er vaste momenten waar je samenkomt met MT-leden van andere opleidingen binnen de faculteit. Deze momenten geven je de kans om dingen waar je tegenaan loopt te bespreken met andere studenten die dezelfde functie als jou hebben, en zo elkaar te helpen.

Twee MT-leden zullen ook plaatsnemen in de Board of Studies Undergraduate School (BoS-UGS). Voor meer informatie over deze functie, klik hier.

• Een tijdsinspanning van gemiddeld 0,21 fte (8 uur per week).
  • Je kunt jouw standpunten op een formele en diplomatieke manier overbrengen.
  • Je bent gemotiveerd en enthousiast om je opleiding te kunnen verbeteren.
  • Je bent in staat zelfstandig te werken en een netwerk te onderhouden.
  • Je bent assertief in het contact met docenten.
  • Ervaring achter de schermen bij je opleiding, zoals een bestuursjaar, bepaalde commissies, of het zijn van student-assistent is een pre, maar zeker geen vereiste.

Denk je dat je deze eigenschappen bezit en ben je op zoek naar verdieping? Kijk dan ook naar de vacature voor studentlid BoS-UGS.

Wij bieden de mogelijkheid om kennis op te doen over de zaken die achter de schermen spelen bij je opleiding. Je krijgt meer inzicht in hoe onderwijs en beleid binnen jouw opleiding worden vormgegeven en krijgt de kans hierover mee te kunnen praten. Verder kom je tijdens de functie veel in contact met medewerkers van jouw opleiding en is er de ruimte om zelf projecten op te zetten. Ook krijg je de kans om trainingen te volgen, hiermee leer je vaardigheden die nodig zijn om je taak te kunnen vervullen. Tegenover je werkzaamheden binnen de medezeggenschap krijg je een beurs ter compensatie van de 8 uur die je per week maakt. Deze beurs wordt jaarlijkse gecorrigeerd op inflatie en stijgt dus iets. Klik hier voor de meest actuele bedragen.

Herken jij jezelf in het geschetste profiel en vind je het uitdagend om op een inhoudelijke manier zinvolle praktijkervaring op te doen? Solliciteer dan nu via het sollicitatieformulier. Vragen? Mail ons vooral!