Inspraak FSW

Nieuws

Medezeggenschap Coördinator (MeCo)

Positie: Coördinator van de Inspraak 

Aantal posities: 2 

Uren per week: 0,5 fte (20 per week) 

De Medezeggenschap Coördinatoren (MeCo’s) houden zich bezig met de organisatie van de Inspraak. Ze zijn verantwoordelijk voor de werving, bekendheid en het algemeen functioneren van de medezeggenschap op de faculteit. Dit doen zij door vergaderingen voor alle studentleden te organiseren, trainingsavonden te faciliteren en de praktische gang van zaken te regelen. Op deze manier ontstaat een netwerk waarin studenten van de Inspraak onderling samenwerken en goed geïnformeerd zijn. Daarnaast zijn de MeCo’s het eerste aanspreekpunt voor alle Insprakers als zij vragen of hulp nodig hebben. Als MeCo heb je dus contact met alle leden van de Inspraak.  

 

Wat verwachten wij? 

  • Een tijdsinspanning van gemiddeld 0,5 fte (20 uur per week, met pieken in blok 1 & 4). 
  • Je beschikt over goede plan- en organisatievaardigheden. 
  • Je hebt een proactieve, assertieve houding. 
  • Je kan goed praktisch denken en handelen. 
  • Je beschikt over goede samenwerkings- en communicatievaardigheden. 
  • Je zorgt gedurende je MeCo-jaar dat je op de hoogte bent van lopende zaken binnen de faculteit. 
  • Ervaring binnen de medezeggenschap is een pre, maar zeker geen vereiste. 

 

Wat bieden wij? 

Wij bieden een omgeving waarin je de structuren van de medezeggenschap leert kennen. Doordat je alle organen binnen de Inspraak begeleidt, krijg je een goed inzicht in alles wat er in de medezeggenschap op de faculteit speelt. Tijdens je functie krijg je de kans om een uitgebreid netwerk op te bouwen binnen de Universiteit Utrecht. Binnen de faculteit werk je gedurende de werving van nieuwe Insprakers samen met de beleidsmedewerkers van de verschillende opleidingen. Verder word je het hele jaar door ondersteunt door een beleidsmedewerker van Onderwijs en Studentzaken (OSZ). Daarnaast krijg je veel vrijheid om je taken in te vullen zonder volledig in het diepe te worden gegooid. Je krijgt een beurs ter compensatie van de 20 uur per week die je maakt. Dit bedrag wordt jaarlijks gecorrigeerd op inflatie en stijgt bijna elk jaar iets. Klik hier voor de meest actuele bedragen. Daarnaast kun je grbtuik maken van een werkkamer, kamer E1.46 in het Langeveld, die je deelt met de Assessor en studentleden van de FR. Daarbij word je voorzien van een eigen salto en campuskaart (print- en koffiepas).

Herken jij jezelf in het geschetste profiel en vind je het uitdagend om op een inhoudelijke manier zinvolle praktijkervaring op te doen? Solliciteer dan nu via het sollicitatieformulier. Heb je nog vragen? Mail ons vooral!